• Wk Pool 2022 VV Oosthuizen

Beste voetballiefhebber,

Ook dit jaar organiseert v.v. Oosthuizen weer een WK-poule.Doe je ook (weer) mee?

Indien je vorig toernooi ook meedeed, heb je zojuist al een automatisch gegenereerde email met uitnodiging van Scorito ontvangen.

Maak het WK nog spannender door (weer) mee te doen aan deze traditie van voetbalvereniging Oosthuizen. Het is heel eenvoudig om de voorspellingen in te vullen en de tussenstanden worden vrijwel direct bijgewerkt.

We doen mee met een eigen subpoule “vvOosthuizen WK Poule”, digitaal in te vullen op Scorito.com. Ga direct naar de WK-poule (hier dien je je eerst te registreren met je emailadres en wachtwoord):

Deelname kost 7,50 euroen kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL32 RABO 0367328003 t.n.v. N. Hoedjes of contant betaald worden bij Niels Hoedjes. Het kan ook heel gemakkelijk via deze link:   bit.ly/3UYNKzB

Aanmelden én betalen kan tot uiterlijk zondag 20 november om 16:00 uur. Veel plezier!

Het spel bestaat uit twee fases en werkt heel eenvoudig (uitgebreide speluitleg is te vinden opScorito.com):

Voorspelling fase 1: de groepsfase

• Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden
    • Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase
    • Je voorspelt wie er wereldkampioen wordt

Voorspelling fase 2: de knock-outfase

• Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden
    • Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers

Maak ook al je vrienden, vriendinnen, collega's, familie en kennissen enthousiast om mee te doen aan de WK-poule: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Veel succes bij het invullen en alvast heel veel WK-plezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Namens v.v. Oosthuizen