• VV Oosthuizen rookvrij

Onze voetbalvereniging en complex is een belangrijke plek waar kinderen en volwassenen elkaar ontmoeten, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren.
    In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Het goede voorbeeld, binnen en buiten de lijnen, is daarbij van groot belang. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Want zien roken, doet roken.
    Het bestuur en de leden van V.V. Oosthuizen hebben in een Algemene Leden Vergadering van 24 september 2018 dit onderschreven en unaniem besloten dat wij m.i.v. het seizoen 2019-2020 ons complex deels rookvrij maken als 1e stap naar een volledig rookvrij complex.
    Hierom gelden per 31 augustus de volgende afspraken en regels op ons gezamenlijk complex:

• Maandag t/m donderdag is het complex rookvrij t/m 21:00 uur. Hierna zijn alle jeugdtrainingen (t/m O17) afgelopen en zijn de meeste jeugdspelers van deze leeftijd van het complex af.
    • Op zaterdag is het complex rookvrij t/m 16:00 uur. Hierna zijn alle jeugdwedstrijden t/m O17 afgelopen en zijn de jeugdspelers uit deze leeftijdscategorie van het complex af.

Een 1e stap? Ja, wij werken er graag samen met u naar toe dat ons complex in het seizoen 2020-2021 volledig rookvrij is. Samen met u? Ja, het bovenstaande kunnen wij alleen bereiken met uw hulp en begrip. Wij gaan elkaar niet veroordelen of benaderen als politieagent, we houden het wel leuk en gezellig.