• VV Oosthuizen officieel ticketing partner van FC Volendam

   

  VV Oosthuizen en FC Volendam zijn een samenwerking aangegaan. VV Oosthuizen is nu officieel ticketing partner van FC Volendam.

  Support FC Volendam en verdien geld voor VV Oosthuizen

  Bezoek jij een thuiswedstrijd van FC Volendam in het KRAS Stadion? Dan verdient VV Oosthuizen er direct aan!

  Hoe werkt het?

  Via http://fcvolendam.boostyourclub.nl/ of de button rechtsonder op de vv Oosthuizen website, kun je online kaarten kopen voor alle thuiswedstrijden van FC Volendam. Koop via de clubpagina van VV Oosthuizen jouw toegangskaart en automatisch gaat er een bedrag naar VV Oosthuizen.

  Op dit moment bestel je de kaarten online en kun je deze afhalen bij de administratie onder de hoofdtribune

  (Dr. Duin-Tribune). In de nabije toekomst zal de overgang naar online ticketing plaatsvinden en ontvang je de e-ticket(s) in je mail. Van deze overgang merk je niks! 

  Om hoeveel geld gaat het?

  -          Wedstrijdkaart jeugd t/m 12 jaar: € 0,50 CASHBACK naar VV Oosthuizen

  -          Wedstrijdkaart jeugd 13 t/m 18 jaar: € 0,75 CASHBACK naar VV Oosthuizen

  -          Wedstrijdkaart volwassenen: € 2,50 CASHBACK naar VV Oosthuizen

  -          Seizoenkaart (jeugd en volwassenen): € 15,- CASHBACK naar VV Oosthuizen

   

  Wat doet VV Oosthuizen met de opbrengst? 

  Campagne verbeteren trainingsmaterialen voor de jeugd

  Bij elke aankoop van een kaartje voor een wedstrijd van FC Volendam krijgt VV Oosthuizen een bedrag dat gebruikt zal gaan worden voor de materialen. Veel materialen hebben een upgrade nodig en dat kost helaas veel geld. 

  Wij sparen onder andere voordat alle teams eigen hesjes hebben maar ook voor nieuwe muur waar mee vrije trappen geoefend kunnen worden. Zo zijn er nog veel meer wensen vanuit de trainers. 

  Ook gaan wij kijken of de mogelijkheden zijn om onder andere een soccerwave, voetvolleynet, ballenzakken, koppaal, coachborden, opleidingen voor scheidsrechters aan te schaffen met dit geld. 

  Wij hopen dat u allemaal massaal de kaartjes koopt via deze pagina en dat wij snel het bedrag bij elkaar hebben gespaard.

  Verdere samenwerking

  In de toekomst wordt ook gekeken naar een samenwerking op technisch gebied. Zodra hier meer over bekend is zal dit uiteraard worden vermeld op de website.