• Voetbalplaatjes actie PLUS Vreeswijk

Unieke actie: VV Oosthuizen en Plus Vreeswijk Oosthuizen

Plus Vreeswijk Oosthuizen gaat samen met VV Oosthuizen dit voorjaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke  voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, gaan we in Oosthuizen een soortgelijke actie houden, maar dan met onze plaatselijke trots VV Oosthuizen.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s zijn zondag 18 november 2018 en zondag 25 november 2018 ingepland.

Omdat er zo’n 400 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek voetbalboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat wordt via de leiders onder de aandacht van spelers en ouders gebracht, waarna het getekend kan worden. Dat kan overigens ook tijdens de fotodag(en).

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Eddie Aarse