• Verzorger gezocht bij V.V. Oosthuizen

V.V. Oosthuizen zoekt een verzorger m/v voor de herenselectie (en waar mogelijk breder binnen de vereniging).

De kandidaat die wij zoeken gaat op de wedstrijddagen (zondag) met de selectie en staf van het 1e mee en behandelt de lichte blessures op het veld en is in staat waar nodig te tapen.

Een extra pré zou de aanwezigheid van een aantal uren zijn op de dinsdag- en donderdagavond t.b.v. diagnoses en behandeling van lichte blessures van spelers van V.V. Oosthuizen waarbij spelers de herenselectie 'voorrang' hebben.

Bij ernstigere blessures dient uiteraard doorverwezen te worden naar een arts en/of fysiotherapeut (zie ook ons aanvullende bericht op de website) en waar mogelijk afstemming gezocht en contact gehouden te worden met de behandelende fysiotherapeut.

Uiteraard ontvangt u een vrijwilligersvergoeding die in verhouding staat tot de tijd en/of het opleidingsniveau.

Bent u geïnteresseerd in (een deel van) het bovenstaande? Dan kunt u contact opnemen met: André Jongejans 06-518 61 198 of technischezaken@vvoosthuizen.nl.