• Update voetbalboek VV Oosthuizen

In de afgelopen maanden/weken hebben we hard gewerkt aan ons voetbalboek en kunnen jullie melden dat het inmiddels klaar is. Benieuw naar hoe het geworden is? Kom dan op zondag 10 februari vanaf 11 uur naar de club. Aan alle spelende leden wordt die dag een gratis boek verstrekt. De plaatjes zijn vanaf 11 februari verkrijgbaar bij PLUS Vreeswijk, dus dan kan het ...verzamelen beginnen.

Kom je je boek op zondag 10 februari halen, dan ontvangen alle spelende jeugdleden tevens een door de PLUS Vreeswijk samengestelde en gesponsorde minibag met waardebon! O ja, wat we niet moeten vergeten te melden is dat van 12 tot 13 uur een oud speler van Ajax komt helpen om de boeken uit te delen. Graag tot de 10e!