• Update speeltuintje op terrein VV Oosthuizen

Het is al enige tijd de wens van het (jeugd)bestuur van VV Oosthuizen het speeltuintje op te knappen en in ere te herstellen voor de kleinere bezoekers en leden van VV Oosthuizen. Helaas laten de veiligheidsvoorschriften en regelgeving het niet (meer) toe dat te realiseren op het terrein van VV Oosthuizen dat feitelijk in bezit is van onze gemeente.

Hierom vragen wij u mee te denken aan een besteding die ten goede komt van met name de jeugd van VV Oosthuizen. Er is al een ‘paar duizend’ euro gespaard dus we hebben wel wat te besteden. Overigens met dank aan jeugdleden die namens de grote clubactie de deuren langs is gegaan en de Vrienden van VV Oosthuizen die jaarlijks een financiële bijdrage leveren.

Zelf denken we in ieder geval aan een investering in Voetbal TV. Dat kan onze (jeugd)trainers en spelers helpen de wedstrijden en trainingen te analyseren op basis van werkelijke beelden. De privacy van onze leden is hierbij overigens gewaarborgd.

Geef u idee door aan Ron Kunst via kantine@vvoosthuizen.nl