• Update Corona maatregelen

Beste leden en andere bezoekers van VV Oosthuizen,

Vanaf vandaag (zaterdag 6 november) zijn nieuwe aangescherpte coronamaatregelen van kracht waar wij ons allen aan hebben te houden. Niemand van ons heeft dit bedacht maar als vereniging (bestuur, leden, vrijwilligers etc.) worden wij wel geacht ons er aan te houden en te handhaven. De financiële sancties zijn namelijk niet mals.

Wij respecteren ieders mening m.b.t. het regeringsbeleid maar wij gaan niet in discussie. Wij vragen  uw en jouw begrip en respectvol gedrag naar de vrijwilligers van onze vereniging. ‘Ga d’r maar aanstaan…..’

Hieronder kunt u lezen welke lokale maatregelen wij hebben getroffen n.a.v. het regeringsbeleid:

In algemene zin geldt dat bezoekers vanaf 13 jaar en ouder een bewijs moeten laten zien bij evenementen en activiteiten waar een bewijs verplicht is. Dat is hiermee van toepassing op het betreden van de kantine, terras, kleedkamers en toiletten.

De openingstijden en faciliteiten die wij bieden zijn:

•Zaterdag is de kantine gesloten, wel afhaal mogelijk bij terras ingang.
    •Zondag is de kantine alleen toegankelijk met QR code.
    •Maandag en Dinsdag blijft de kantine gesloten.
    •Woensdag en Donderdag is kantine geopend (met QR code) vanaf 21.00 uur. Helaas geen koffie vóór de training dus.

De toelichting op alle maatregelen kunt hier u nalezen op de site van de Rijksoverheid.