• Update bestuursmededeling ivm coronavirus

Zondag 15 maart 2020, 16.00 uur

Beste spelers, trainer, leiders, ouders, overige leden en andere betrokkenen,

Graag willen wij jullie informeren over de Coronacrisis en hoe we hier mee omgaan binnen onze vereniging.  Zoals bekend heeft de KNVB besloten n.a.v. de maatregelen van het kabinet alle voetbalwedstrijden tot en met 31 maart 2020 af te gelasten, dit geldt ook voor oefenwedstrijden en toernooien. Dit om te voorkomen dat er grote groepen mensen bij elkaar komen rond deze wedstrijden op complexen en in kantines.  Tevens adviseert de KNVB om geen trainingen of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Het bestuur volgt de adviezen van de KNVB op en respecteert deze . Dit betekent dat wij vooralsnog geen activiteiten op de club zullen toestaan. Dus geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten. Ook wordt aan één ieder gevraagd om op geen andere wijze van het complex gebruik te maken. Dus geen onderlinge partijtjes op de velden door over de hekken te klimmen. Eén ieder (kinderen, spelers, ouders, leiders et cetera) wordt gevraagd ons hierin te steunen.

Zoals aangegeven, is dit besluit tot nader order. Indien het kabinet of de KNVB vervolgmaatregelen neemt zullen wij deze overwegen, waar mogelijk opvolgen en verdere maatregelen treffen indien nodig.

Voor meer informatie van omtrent Corona virus en hygiëne, verwijzen wij u bijvoorbeeld naar de website van de KNVB of het RIVM.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van iedereen.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur vv Oosthuizen