• Sponsorcommissie nieuws

  Han Ory

  Op 28-04 is Han Ory op veel te jonge leeftijd overleden. Wij herdenken Han als vader van jeugdspeelsters Lisa en Manouk maar  ook als betrokken sponsor. Een reclamebord op het A-veld maar als er iets extra gedaan moest worden, wilde Han daar wel een steentje aan bijdragen. 
  Namens het bestuur en de sponsorcommissie, wensen wij Miranda, Manouk en Lisa veel sterkte met dit verlies. We zijn in gedachten bij hen. 

  Coronacrisis

  Hierbij willen wij u laten weten dat onze gedachten ook naar u als sponsor uitgaan. De meeste sponsoren hebben of krijgen te maken met het coronavirus, vele van onze sponsoren behoren namelijk tot het MKB. Niet alleen bij deze groep maar ook de grotere bedrijven die ons sponsoren, heerst veel onzekerheid over de (nabije) toekomst. 

  Juist in deze onwerkelijke situatie willen wij u graag een hart onder de riem steken en ons een goede partner tonen. Wij hopen natuurlijk dat al onze sponsoren goed door deze situatie komenen daarbij ons als vereniging kunne blijven steunen. Wij als sponsorcommissie, maar ook het bestuur van VV Oosthuizen willen graag klaarstaan voor u als sponsor. Om te helpen bij het oplossen van onvoorziene omstandigheden of het meedenken in verschillende ondersteuningen. Laten we er voor u zijn. Wij horen graag van uw wensen of ideeën. 

  Onze vereniging maakt ook een rare en moeilijke tijd door maar mede door sponsoren zullen wij deze ook doorstaan. 

  Wij wensen u zakelijk maar ook privé heel veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijd.