• Protocol Corona 28-11-2021

  Protocol coronamaatregelen m.i.v. zondag 28-11-2021 VV Oosthuizen

  Per vandaag 17:00 uur gaan nieuwe aangescherpte maatregelen in. Dit houdt o.a. in dat ons complex voorlopig iedere dag leeg en gesloten moet zijn vanaf 17:00 uur. Alle trainingen en wedstrijden na dit tijdstip komen bij VV Oosthuizen dus per direct te vervallen.

  Tevens zijn de kantine kleedkamers en toiletten gesloten (ook overdag!). Kom omgekleed naar de trainingen en verlaat uiterlijk 17:00 uur het complex. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren.

  Het complex is binnen genoemde tijden alleen toegankelijk voor leiders, trainers, spelers, onderhoudsmedewerkers, bestuur of andere leden die een ‘formele’ functie uit te oefenen hebben.

  Trainingen e.o. wedstrijden in het weekend

   Als vereniging verwachten wij dat de KNVB zal besluiten de veldwedstrijden (competitie en beker) in de weekenden voortijdig zal annuleren. Hier verwachten wij gedurende deze week meer informatie over te ontvangen. Zaalvoetbal zal naar verwachting eveneens per direct stoppen.

  Als meer bekend wordt inzake de wedstrijden en deze inderdaad komen te vervallen dan zullen wij een schema bekend maken om teams ruimte te bieden in het weekend te trainen. Wacht dit dus nog even af.

  Wij doen een beroep op eenieders begrip in deze onzekere tijd en wensen iedereen een goede gezondheid toe. Stay safe!

  Namens het bestuur van VV Oosthuizen

  Actuele informatie namens de KNVB https://www.knvb.nl/tag/coronavirus of de Rijksoverheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport