• Programma OHZ 75 jaar

Ons aller cluppie bestaat 75 jaar!

Het is u misschien ontgaan en misschien ook niet maar V.V. Oosthuizen bestaat 75 jaar en de damesafdeling ook al 50 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan nu het weer kan.

Vanaf april t/m september van dit jaar organiseren we (de vrijwilligers) diverse activiteiten en evenementen. Er is voor ieder wat wils.

We zetten de evenementen op een rij die gepland zijn. Zet ze in de agenda en zorg dat je en u er bij bent!

Vrijdag 8 april - Veiling van geweldige kavels

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur met een gratis drankje tot 20:00 uur waarna we van start gaan met een bijzondere veiling. Er kan geboden worden op bijvoorbeeld gesigneerde Ajax shirts, dinercheck of 4-gangendiner thuis verzorgd, arrangement thuiswedstrijd FC Volendam, Gourmetschotel, autopoetsmiddelen, een professionele behanger voor 1 dag, een Nespresso koffiemachine, een wijnpakket of wat dacht u van een lang weekend Zeeland in een chalet. En dit is nog maar één greep uit de meer dan 50(!) prachtige kavels. Be there!

Zaterdag 23 april - Ladies day and night

Speciaal voor de dames van onze club die ooit gevoetbald hebben, nog steeds voetballen of andere mensen die een bijdrage leveren of hebben geleverd aan het damesvoetbal, organiseren wij een schitterende dag met voetbal, reünie, gezelligheid, een hapje en sluiten af met een feestelijke avond. Aanvang middagprogramma 14:00 uur.

Wilt u komen maar u heeft zich nog niet aangemeld (of onverhoopt geen uitnodiging ontvangen)? Meld u dan s.v.p. voor 1 april aan bij hamstra.jeep@gmail.com of via whatsapp 06-28093539.

Woensdag 27 april - Koningsdag

Dit betreft geen jubileumactiviteit maar verdient wel extra aandacht. De vrijwilligers van de Koningsdagcommissie hebben weer een prachtige dag georganiseerd met kinderspelen, schminken een spectaculaire zeskamp voor de jeugd, penaltyschieten, gezellige muziek en een rad van fortuin met prachtige prijzen. Aanvang vanaf 10:00 uur.

Zaterdag 14 mei - Sponsor- en Vrienden avond met Lucky Ajax

Het ‘oude’ Ajax komt op bezoek en een vertegenwoordiging van onze lagere seniorenelftallen neemt het tegen ze op. Dat belooft een waar spektakel te worden. We kunnen nog geen namen noemen van de Ajax spelers maar wel van de scheidsrechter, namelijk Dick Jol(!).  Onze sponsoren krijgen een ‘speciale behandeling’ deze avond en bovendien sluiten we deze avond feestelijk af met live zangers. Aanvang 19:00 uur

Zaterdag 11 juni - Henk Weenink Jeugd Toernooi en  Lagere Senioren Toernooi

De hele dag voetbal op het complex voor de jeugd en tegen de avond hopen wij met onze eigen lagere senioren een toernooitje te voetballen. Al jaren een begrip in de wijde omgeving. Uiteraard sluiten we deze voetbaldag af met een feestavond. Muziek en zang wordt verzorgd door de reeds bij ons allen bekende Michael Nobbe.

Zaterdag 18 juni - Reünie

Wat is een jubileumjaar zonder heuse reünie? De middag is voor onze (oud)leden en ere-leden en zal in het teken staan van oude herinneringen ophalen, grote verhalen met elkaar delen en op gezellige wijze genieten van een drankje. De avond wordt georganiseerd voor onze trouwe vrijwilligers en geeft ons de gelegnheid ze in het zonnetje te zetten. Wat is een vereniging zonder vrijwilligers? V.V. Oosthuizen bestaat voor en door vrijwilligers. Meer informatie over deze avond volgt later. Het is een besloten dag en avond en zowel de (oud en ere-) leden als de vrijwilligers zullen een uitnodiging ontvangen.

Zaterdag 25 juni - FC De Rebellen

Het klapstuk van de jubileumactiviteiten. Bij de viering van het 70-jarig jubileum van onze club hebben zij ons al bezocht en op ons complex gevoetbald tegen onze eigen ‘strijders’. Wat een succes was dat. Honderden (we denken circa 800) mensen uit de buurt en wijdere omgeving hebben onze club in 2017 bezocht en genoten van een zinderende wedstrijd waarbij V.V. Oosthuizen maar nipt ten onder ging tegen de oude rotten (boeven) van FC De Rebellen. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Na de wedstrijd barst een feest los met Glenn Palm als zanger.

Zaterdag 2 juli - Voetgolftoernooi (2e editie)

We zullen dit niet specifiek als jubileumactiviteit bestempelen want het is het 2e jaar op rij dat we dit evenement voor jong en oud organiseren. Vorig jaar was het een daverend succes met vele deelnemers die hebben gestreden om de prijzen. Meer info over deze sportieve dag volgt nog.

Zaterdag 3 september - ‘Fifties’ Party

En dan is de zomer alweer bijna voorbij. Maar niet voordat we nog één keer terug gaan in de tijd, de tijd dat de vereniging is opgericht. Namelijk in 1947. Oftewel, de ‘fifties’. Je hoeft maar naar de klassieker Grease met Sandy en Danny te kijken en je bent meteen geïnspireerd, vetkuifen, lakschoentjes, leren jacks, grote zonnebrillen en vooral de petticoats voor de dames.

Overigens zoeken we nog mensen die het leuk vinden te helpen bij het organiseren bij dit feest. Neem gerust contact op met Eddie Aarse 06-55 21 13 71 of eddieaarse@gmail.com.

U en je ziet het. Geweldig leuke activiteiten voor alle leeftijden en interesses. De 1e is dus al op vrijdag 8 april a.s. vanaf 19:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Tot ziens!

Namens het bestuur en de jubileumcommissie

Eddie Aarse

Voorzitter V.V. Oosthuizen