• Optimaliseren VVO op technisch gebied.

  Beste bestuurslid/trainer/leider/ouder/verzorger/speler,

  Zoals je wellicht al merkt zijn wij bij VV Oosthuizen de laatste tijd erg actief met het optimaliseren (niet professionaliseren) van onze mooie club op technisch gebied. Denk hierbij aan het aanstellen van Monique van Veen als kader coach (coach van de trainers en leiders), cursus pedagogisch handelen, trainers/leidersbijeenkomsten, toegang tot trainingsstof en een cursus voor trainers. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze trainers en leiders zo goed mogelijk en zo makkelijk mogelijk trainingen kunnen geven en wedstrijden kunnen coachen/leiden.

  Naast al deze mooie initiatieven gaan we samen verdere stappen maken met onze club. Denk bijvoorbeeld aan het beter organiseren van onze club (wie doet wat? En wie is wie?), leden beter werven waardoor het makkelijker is om teams te maken en onze eigen speelwijze beter vertalen naar alle leden, waarna dit ook op het veld terugkomt.

  Om verdere stappen te maken met de club zijn wij een traject gestart met de KNVB en NMC Bright. Om het plan en de toekomstige uitvoering zo goed mogelijk bij de club te laten passen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk leden hun stem laten horen. Dat kan door deze enquête in te vullen:

  https://s.chkmkt.com/?e=308073&h=9AEF0AEA5D63A3F&l=du . De enquête kan door iedereen ingevuld worden, zodat wij een zo’n breed mogelijk beeld krijgen. Vandaar dat de aanhef ook zo uitgebreid is! 

  Alvast bedankt voor het invullen van de enquête! Wanneer wij meer informatie hebben, laten wij het natuurlijk aan jullie weten!

  Met vriendelijke groet,
  Technische (jeugd) commissie
  Remco, Monique en Ron