• Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2019-2020

Beste leden en andere geïnteresseerden,

V.V. Oosthuizen is er in geslaagd een nieuwe hoofdtrainer te vinden voor het seizoen 2019-2020.
    Per 1 juli zal Egidio Oude Groen starten met zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van de mannenselectie van VV Oosthuizen.

Egidio is een jonge, ambitieuze trainer (40 jaar) en is woonachtig in Alkmaar, werkzaam als consultant bij Schiphol.
    Momenteel is hij trainer bij Always Forward in Hoorn, van de JO-19 op zaterdag.
    Daarvoor is hij bij v.v. HOSV uit Opmeer als hooftrainer actief geweest, de club waar hij zelf ook als speler jarenlang actief is geweest. Hij komt oorspronkelijk ook uit Opmeer.

In de tussentijd maakt Edwin Keizer het huidige seizoen af en zal samen met de andere stafleden en spelers hun uiterste best doen om v.v. Oosthuizen in de 4e klasse te behouden. Edwin heeft ook een nieuwe club gevonden en gaat vanaf volgende seizoen aan de slag als trainer van Jong Holland uit Alkmaar (2e klasse zaterdag).

Wij wensen hen daar veel succes mee en heten Egidio alvast van harte welkom!