• Met Oosthuizen naar de wedstrijd AZ - Excelsior

AZ nodigt alle leden van vv Oosthuizen graag uit om het duel AZ ?? Excelsior op zaterdag 15 december 2018 (19:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd, zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor vv Oosthuizen. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak, maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

De kaarten kunnen tot en met zaterdag 1 december 2018 online besteld worden.

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Geef je zo snel mogelijk op door je aan te melden op : wedstrijdsecretariaat@vvoosthuizen.nl

Wij zullen de kaarten dan in een keer bestellen, zodat we ook allemaal bij elkaar zitten. De kaarten worden dan naar de vereniging gestuurd en kunnen daar dan afgehaald worden.

Hier zullen we nog verder bericht over geven, nadat we de kaarten hebben ontvangen.