• In memoriam

  Lieve mensen,

  Afgelopen vrijdag bereikte ons het zeer verdrietige bericht dat 'onze' Loek Petiet is overleden. Loek was een zeer betrokken en actief lid alsmede lid van verdienste van onze vereniging.

  Het gaat in een facebookbericht te ver om een uitgebreid relaas te schrijven maar we willen niet onvermeld laten dat VV Oosthuizen bij Loek een speciaal plekje in het hart en in zijn geschiedenis heeft (en andersom natuurlijk).

  Loek is actief geweest als trainer, heeft de club onderhouden en is tevens jarenlang de vaste grensrechter geweest van het vlaggenschip van VV Oosthuizen. Bovendien was hij zolang zijn gezondheid het toeliet altijd langs het veld te vinden als vader, opa en supporter van alle andere voetballers van VV Oosthuizen.

  Wij herinneren Loek als een warme persoonlijkheid. Wij zullen Loek enorm missen.

  Wij wensen alle nabestaanden en Ada in het bijzonder (na bijna 62 jaar huwelijk) veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

  Het was de wens van Loek de condoleance plaats te laten vinden op de vereniging. Die wens brengen wij uiteraard graag in vervulling. Zie voor de planning hiervoor de bijgevoegde foto/kaart. Komt u ook alstublieft op zaterdag 13 augustus a.s. om vanaf 13:00 uur met een erehaag en applaus Loek te begeleiden bij zijn laatste rit vanaf zijn voetbalvereniging.

  Namens het bestuur,

  Eddie Aarse

  Voorzitter