• Gezocht: Hoofdtrainer seizoen 2019/2020

Profielschets Hoofdtrainer Oosthuizen

Oosthuizen (OHZ) zoekt een hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020 voor de selectie (mannen). OHZ speelt momenteel in  de 4e klasse E.

Taken en verantwoordelijkheden:

• De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van het eerste elftal / de selectie.
    • De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van de selectie en coacht het eerste elftal tijdens wedstrijden
    • De hoofdtrainer heeft samen met de Technisch Commissie, staf en trainers een belangrijke rol in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie.
    • De hoofdtrainer toont interesse in (talentvolle) spelers uit overige elftallen en onderhoudt nauwe contacten met trainers/leiders van deze elftallen
    • De hoofdtrainer vertegenwoordigt OHZ 1 intern en houdt hier rekening mee in gedrag, communicatie en (bijvoorbeeld) alcoholgebruik

Profiel van de ideale kandidaat (geprioriteerd)

• De trainer/coach is minimaal in het bezit van het diploma UEFA C (TC3) incl. geldige licentie. De hoofdtrainer is gericht op verzorgd voetbal en weet, in samenwerking met een assistent trainer, voldoende draagvlak en binding te creëren onder en met de spelers.
    • De trainer heeft voldoende oog voor de verenigingscultuur met dorps karakter waarin naast prestaties gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt.
    • De hoofdtrainer is een people manager en weet wat er gevraagd wordt bij het binden en behouden van (jeugdige) spelers
    • De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en trainersstaf verder te ontwikkelen.
    • De hoofdtrainer maakt gemakkelijk contact, legt verbinding en is sociaal en empathisch in de contacten met vrijwilligers, (bestuurs)leden en sponsoren.

Over OHZ

OHZ is een vereniging waarbij gezelligheid, plezier en prestatie hand in hand gaat en heeft vooral dankzij veel vrijwilligers een prachtig en mooi verzorgd voetbalcomplex. De vereniging beschikt over een eigen clublied, staat bekend als ‘De Kraaien’ en de mascotte en het beeldmerk bestaan dan ook uit een kraai. De clubkleuren zijn zwart-wit.

De ideale hoofdtrainer is in staat om snel binnen de vereniging ‘opgenomen te worden’ door aanwezig te zijn tijdens evenementen en op andere momenten. Zodanig dat hij enerzijds snel bekendheid geniet binnen de vereniging en anderzijds een beeld krijgt van ‘wie-wie’ is binnen de vereniging. Met als doel direct binding te krijgen tussen vrijwilligers en overige leden binnen de club en de selectie.

OHZ gaat een contract aan van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Contact

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met André Jongejans (bestuurslid voetbalzaken).