• EK Poule VV Oosthuizen

Beste voetballiefhebber,

Ook dit jaar organiseert v.v. Oosthuizen weer een EK-poule. Doe je ook (weer) mee?

De coronakoorts maakt plaats voor de oranjekoorts en we gaan ons opmaken voor een enerverend EK-voetbal! Maak het nog spannender door (weer) mee te doen aan deze traditie van voetbalvereniging Oosthuizen. Het is heel eenvoudig om de voorspellingen in te vullen en de tussenstanden worden vrijwel direct bijgewerkt.

We doen mee met een eigen subpoule “vvOosthuizen EK Poule”, digitaal in te vullen op Scorito.com. Ga direct naar de EK-poule (hier dien je je eerst te registreren met je emailadres en wachtwoord):

Deelname kost € 7,50 en kan overgemaakt worden (rekeningnummer is te vinden op Scorito.com, nadat je bent ingelogd op de vvOosthuizen EK Poule) of contant betaald worden bij Niels Hoedjes. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 11 juni om 21:00 uur.

Het spel bestaat uit twee fases en werkt heel eenvoudig (uitgebreide speluitleg is te vinden op Scorito.com):

Fase 1:
    - Je voorspelt de uitslagen van de groepswedstrijden.
    - Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase.
    - Je voorspelt wie er Europees Kampioen wordt.

Fase 2:
    - Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden.
    - Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers.

Maak ook al je vrienden, vriendinnen, collega's, familie en kennissen enthousiast om mee te doen aan de EK-poule: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Veel succes bij het invullen en alvast heel veel EK-plezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Namens v.v. Oosthuizen