• Corona update: trainen weer mogelijk

Voor komende week, dinsdag, woensdag en donderdag mogen de senioren teams en de JO19 weer trainen.

Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden:

• Spelers die positief getest zijn of in thuis quarantaine zitten mogen pas na de periode van 10 dagen (en uiteraard geen klachten dan) weer aansluiten.
    • Spelers (en stafleden) die klachten hebben blijven thuis! Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid (naar jezelf, je team en de club). Trainers hebben de bevoegdheid om spelers weg te sturen in het geval zij merken dat spelers dit niet serieus nemen en met klachten op de training verschijnen.
    • De kantine is voor de training gesloten. Geen koffie vooraf derhalve.
    • Kom in je trainingskleding naar de club.

Er zijn 2 kleedkamers beschikbaar voor elk team. Op di/do is de indeling als volgt:
    Heren 1: 5 en 6
    Heren 2: 3 en 4
    Dames 1: 7 en 8
    Dames 2: 9 en 10
    Jo19: 1 en 2

Op woensdag is de indeling:
    3: 1 en 2
    4: 3 en 4
    5: 5 en 6
    6: 7 en 8
    Recreanten: 9 en 10

De kleedkamers mogen pas na de training gebruikt worden om zo de jeugd de tijd te geven te douchen en weg te gaan, zonder dat het te druk is.

Tassen etc even buiten laten staan tot na de training

Na de training kan er gedoucht worden, echter Max 6 personen tegelijk in de kleedkamer (liever minder) dus mogelijk even op elkaar wachten. Thuis douchen voor als je niet wilt nazitten verdient de voorkeur, neem wel een trainingspak oid mee om niet te koud te worden dan.

Na de training kan er iets gedronken worden nog. Drankje halen in de kantine en in de tent opdrinken. De kantine is niet beschikbaar om na te zitten.

Neem eigen bidon mee.

Mocht de situatie veranderen, dan zullen we dat weer laten weten.