• Corona bij VV Oosthuizen

Gisteren (17 september) bereikte ons het bericht dat één van de leden van de damesselectie positief is getest op corona. Dit heeft ons doen besluiten de trainingen van gisteren niet door te laten gaan. Gelet op het feit dat in de afgelopen periode meerdere spelers van diverse teams en stafleden in nauw contact zijn geweest met de positief geteste speelster, heeft het bestuur besloten, na het inwinnen van advies bij de GGD, de Veiligheidsregio en na overleg met gemeente en de KNVB, om alle wedstrijden van VV Oosthuizen die zondag (uit en thuis) gespeeld worden, uit het programma voor komend weekeinde te (laten) halen. Met KNVB en tegenstanders zijn en gaan we in overleg om de geplande wedstrijden op een later moment in te halen.

Het zaterdagprogramma gaat door. De kantine (en het terras) is zaterdag geopend met in achtneming van eerder gecommuniceerde regels:

• Binnen in de kantine kunnen alleen bestellingen worden geplaatst. Gekochte consumpties dienen direct meegenomen te worden naar buiten en buiten genuttigd te worden.
    • Er staat inmiddels een tent waar dit kan gebeuren. Dit was sowieso al het plan vanaf volgende week.
    • Er mag alleen op de stoelen en banken worden plaatsgenomen, voor zover deze daarvoor zijn aangewezen.
    • Het verschuiven van stoelen en banken naar andere tafels om meer plaatsen aan één tafel te creëren is niet toegestaan.
    • Ten alle tijde wordt de 1,5 meter gerespecteerd. Hierop zien we met elkaar toe.

Mocht u aangesproken worden op het naleven van onze maatregelen (ongeacht door wie dat doet), hopen wij op uw begrip en medewerking.

Komende zondag zal zowel het complex als de kantine gesloten zijn.

Wij zullen de situatie van dag tot dag beoordelen en de maatregelen daar eventueel op aanpassen. Wat de eventuele gevolgen voor de trainingen vanaf maandag zijn, zullen we later delen.

Wij willen nogmaals benadrukken dat mocht je klachten hebben, blijf thuis, laat je testen en informeer de club als je positief getest bent. Heb je nog geen uitslag van de test? Blijf dan ook thuis en vermijd het contact met je teamgenoten.

Wij wensen de betrokkenen beterschap en een spoedig herstel.

Voor iedereen die betrokken is bij VV Oosthuizen: Blijf gezond, en let goed op elkaar!

Bestuur VV Oosthuizen