• Bestuursmededeling ivm Coronavirus

Donderdag 12 maart 22.00 uur

Vandaag heeft het kabinet maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Deze treffen ook het voetbal. De KNVB heeft besloten dat al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart wordt afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Ook adviseert de KNVB om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Het bestuur heeft besloten om de besluiten en adviezen van de KNVB te volgen. Derhalve is het complex tot 1 april gesloten. Er mag dus ook niet meer worden getraind! Zodra er nieuwe informatie is, zullen wij dat delen. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van iedereen.

Het bestuur.