• ALLE TRAINERS ZOUDEN MEE MOETEN DOEN MET EEN AFTRAPMODULE

Als (startende) jeugdtrainer sta je voor een mooie, maar uitdagende taak.
    Je bent namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor het spelplezier en de ontwikkeling van jeugdspelers.
    Maar hoe verzorg je nou een leerzame, leuke training?
    En wat is de beste manier om een oefening aan een groep kinderen uit te leggen?
    Een trainersopleiding zou helpen, maar die duizenden vaders,moeders en andere vrijwilligers hebben vaak geen tijd voor een meerdaagse cursus.

Daarom heeft de KNVB de Aftrapmodule ontwikkeld: een praktijkbijeenkomst van één avond, waarop je de basisbeginselen van het trainen en coachen meekrijgt.

Meld je aan voor een Aftrapmodule bij jou in de buurt

Meer info:

VV Oosthuizen is hier mee bezig en we hebben als club inmiddels bericht van de KNVB dat we in de planning zijn meegenomen om de Aftrapmodule bij Oosthuizen te organiseren in de periode september/oktober.
    Indien je belangstelling hebt voor de Aftrapmodule kun je dat doorgeven aan Monique van Veen, Marco Voorneveld, Remco Schurink of Ron Petiet.
    Contactgegevens staan op de website