• Algemene Ledenvergadering (ALV)

Beste leden, geacht lid van V.V. Oosthuizen,

Hierbij nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op:

Maandag 23 november om 20:00 uur.

Uiteraard houden wij als bestuur rekening met uw veiligheid en de huidige corona maatregelen. Hierom zal deze ALV online plaatsvinden en wel via MS Teams. Misschien heeft u nog geen ervaring met online vergaderingen? Geen nood!

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u tijdig een instructie in ‘Jip en Janneke’ taal zodat u eenvoudig en probleemloos kunt deelnemen. Benodigdheden: Goede stabiele internetverbinding en een laptop, smartphone of tablet met (ingebouwde) camera en microfoon. Een koptelefoon is handig.

Gebruik van de camera en/of microfoon is tijdens de vergadering niet verplicht maar wel praktisch.

De vergaderstukken stellen wij uiterlijk 2 weken voor aanvang van de vergadering beschikbaar via de website. En natuurlijk gedurende de vergadering (op een gedeeld scherm).

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvoosthuizen.nl

Mocht u niet ‘aanwezig’ kunnen zijn dan kunt u uw vraag of opmerking inzenden naar hetzelfde e-mailadres, dan wordt uw input alsnog behandeld op de vergadering. De uitkomst kunt u nalezen in de notulen die u later per e-mail zult ontvangen.

Tot 23 november!

Hartelijke groet,