• 4-Skills Soccer Academy verzorgt voetbal- en keepersdagen bij vv Oosthuizen

  In de mei- en zomervakantie verzorgt 4-Skills Soccer Academy uitdagende voetbal- en keepersdagen bij v.v Oosthuizen. 4-Skills verzorgt op dit moment de cursus 'Pedagogisch Handelen binnen de Sport' bij vv Oosthuizen. Deze 11e editie heeft dit jaar het thema: 'One World, One Goal'

  Hierin staat een positief en fijn sport-leerklimaat altijd bij 4-Skills centraal, waarbij ze meerdere erkenningen hebben gekregen en samenwerken met o.a KNVB, Ministerie van Justitie en Veiligheid, NOC#NSF en andere gemeenten, sportbonden en sportorganisaties vanwege hun onderscheidende werkwijze. De 4-Skills trainers kennen meerdere KNVB diploma's als een sterke pedagogisch achtergrond.

  Dit jaar gaan we 5 dagen (verspreid over de mei- en zomervakantie) op wereldreis bij v.v Oosthuizen, waar we elk werelddeel helemaal in het zonnetje zetten. Dit doen we door gedurende deze hele dag te trainen en leuke spel- en wedstrijdvormen uit te voeren die passen bij de voetbal stijl van dit werelddeel. Iedere dag start om 10.00u - 15.00u. Zowel de voetbal-als keepersdagen. Elke dag wordt afgesloten met een spectaculair eindtoernooi, waar zowel de voetballers en keepers samenkomen en het tegen elkaar opnemen in een spannend landentoernooi.

  Voor alle informatie en online inschrijving meivakantie: Voetbal- en keepersdagen 2023; 'One World, One Goal' | Soccer Academy 4 Skills (4-skills.nl)

  Voor Wie:
  Ben jij tussen de 6 en 15 jaar? Dan kan jij je opgeven voor dit 4-Skills spektakel, ook als je geen lid bent van de club. Je kunt je alleen of met anderen opgeven, zelfs ook met je hele team voor een geweldige trainingskamp samen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Aanpassingen gedurende de voetbaldagen kunnen gemaakt worden, maar altijd in overleg met het kind en de ouders.
  Voor elke leeftijdscategorie zijn onze voetbaldagen van 10.00u tot 15.00u met gratis mogelijkheid voor opvang tot 16.30u wanneer nodig. Leeftijden worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, afhankelijk van verzoeken en eventuele niveauverschillen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en daarin de leeftijdsverdeling.

  Meivakantie 2023
  1 mei: Zuid-Amerika: Extra sport deze dag: Voetgolf/ Voetvolley
  2 mei: Afrika: Extra sport deze dag: Atletiek

  Zomervakantie 2023
  16 augustus: Noord-Amerika: Extra sport deze dag: Baseball/ Honkbal
  17 augustus: Europa: Extra sport deze dag: Volleybal
  18 augustus: Azië en Oceanië: Extra sport deze dag: Hockey

  Keepersdagen:
  Gedurende deze 5 dagen verzorgen we ook een compleet keepers programma onder leiding van onze keeperstrainers. Hoofd keeperstrainer is Rick van der Mast, ook hoofd jeugdkeeperstrainer van NAC Breda. Zijn team bestaat uit keeperstrainers die allen werkzaam zijn binnen een betaald voetbalclub. De keepers kunnen dus flink aan de bak, waarbij ze in de middag ook zullen keepen tijdens het toernooi. De kosten voor de keepersdagen zijn gelijk aan onze voetbaldagen.

  Kosten:
  U kunt zelf uw ideale programma kiezen. Inschrijven is mogelijk voor 1/2 of alle drie de dagen. We bieden graag maatwerk en u kunt hierbij ook zeker aangeven bij welke kinderen u graag uw kind ingedeeld ziet. Geef dit zeker aan op het inschrijfformulier.

  Kosten 1 dag: 49,98
  Kosten 2 dagen: 89,98
  Kosten 3 dagen; 119,98
  Kosten 4 dagen: 144,98
  Kosten 5 dagen: 169,98

  Extra's
  Uw kind ontvangt vanuit ons een ontzettend gaaf nieuw voetbalshirt. Alle kinderen ontvangen hiernaast een ontzettende gave beker. Ook de kinderen die 1 of 2 dagen komen deelnemen. We verzorgen hiernaast fruit, drinken, koek, snoepje en zorgen met onze fantastische trainers voor zeer leerzame, maar vooral ook super leuke sportdagen.

  Heeft u vragen omtrent het programma, kunt u altijd contact opnemen met Arnoud; arnoud@4-skills.nl. Deel onze voetbal- en keepersdagen zeker met andere teamgenoten/ vrienden/ vriendinnen om gezellig ook mee te doen!! We krijgen helaas nog vaak te horen achteraf dat kinderen ook graag mee hadden willen doen, maar niet wisten dat we er waren.