Tornado 3 (zaal) – Oosthuizen 1 (zaal) (4-10)

Tornado 3 – Oosthuizen 1

beste volgers,

Vandaag stond de wedstrijd tegen Tornado 3 op het progamma deze mannen stonden laatste op de ranglijst maar juist dan is onderschatting de grootste tegenstander… Dit bleek ook voor ons te gelden en we stonden binnen 12 minuten 3-0 achter…

Daarna kwamen wij door goed uitgespeelde aanvallen terug op 3-3 door doelpunten van “Woudak”, “Amateur” en “Platje”. Toen kregen wij langzaam weer het gevoel dat wij ook hier weer 3 punten konden halen, misschien werden we een beetje overmoedig en kwamen we heel knullig op een 4-3 achterstand.
Vlak voor rust maakten we er nog 4-4 van door een doelpunt van “Ukkie”.

Na de rust kwamen we veel sterker uit de startblokken dan Tornado en dit resulteerde al snel in de 4-5 gemaakt door “Habibi”.
Het knopje van Tornado ging toen helemaal uit en gingen wij werken aan onze doelpunten saldo!
De 4-6 werd gemaakt door “Amateur” en kort daarna de 4-7 van “Habibi”.
“Ukkie” en “Amateur” tekende voor de 4-8 en de 4-9!

Vanaf de tribune kregen wij 10!10!10! te horen en dit wilde wij dan ook graag waarmaken.
Een paar minuten voor tijd was daar opeens “platje” die er 4-10 van maakte!
Dit was voor ons ook het teken om het even wat rustiger aan te doen en de wedstrijd rustig uit te voetballen.

Wederom weer een lekker potje gevoetbald en gewoon weer 3 punten mee naar huis.

Volgende week spelen wij om 21:05tegen Purmerend 6 in de Vaart, wij hopen dat alle supporters die er vandaag waren er volgende week ook weer bij zijn!

Proost en tot volgende week!

Selectie:
Sensie (Kenneth Sens)
Habibi (Gabriel Syriani)
Amateur (Dylan Draaijer)
Platje (Melvin de Waard)
Ukkie (Yannick Kuijpers)
Henny (Mark Hendriksz)
Woudak (Koen Wouda)

Geblesseerd/Afwezig
Jelly Bean (Jelle Brouwer)
Kwakkie (Brian Kwakman)

Staff