Oosthuizen 1 (zaal) – ZOB 1 (zaal) (3-2)

Oosthuizen 1 – ZOB 1

Vanavond stond de wedstrijd tegen ZOB 1 op het progamma, de mannen van ZOB 1 stonden maar 3 puntjes achter ons dus we wisten dat het geen makkelijke wedstrijd werd.

We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd en dit resulteerde al snel in een paar goede kansen. Helaas was onze keeper “Sensie” niet helemaal scherp en gaf ie de bal zonder pardon aan een speler van ZOB, deze speler zei dankjewel en schoot hem vanaf eigen helft in het doel. 0-1 achter….

Koppies op om er weer gelijk van te maken maar helaas gaf dit niet het gewenste resultaat en scoorde ZOB tegen de verwachtingen in de 0-2..

We zagen toen de bui al een beetje hangen maar opeens was daar onze Captain “Amateur” die na een heerlijke pass van “Ukkie” de bal met zijn linker been erin tikte 1-2.
Kort daarna schoot “Kwakkie” weer op aangeven van “Ukkie” de 2-2 erin en waren wij weer helemaal scherp om ook vandaag weer de 3 punten te pakken.

De laatste 5 minuten gaven we echt alles om dat laatste doelpunt te maken en dit resulteerde in de zwaarbevochten 3-2, wederom gemaakt door “Amateur”.  ZOB probeerde nog wel wat in de laatste paar minuten maar deze kansen werkten wij als team zeer goed weg.

Zwaar bevochten wedstrijd maar ook vandaag gewoon weer 3 punten voor de boys van Oosthuizen 1. Op dit moment staan wij 4 punten los van de nummer 3 en en nog maar 3 punten achter op de nummer 1.

Wederom bedanken wij de meegereisde supporters en we hopen volgende week iedereen weer te zien.

Proost en fijne avond!

Selectie:
Sensie (Kenneth Sens)
Habibi (Gabriel Syriani)
Amateur (Dylan Draaijer)
Platje (Melvin de Waard)
Ukkie (Yannick Kuijpers)
Henny (Mark Hendriksz)
Kwakkie (Brian Kwakman)

Geblesseerd/Afwezig
Jelly Bean (Jelle Brouwer)
Woudak (Koen Wouda)