Sportveiling Oosthuizen (deel 2)

Beste inwoners van Oosthuizen, Warder, Beets en Middelie,

VV Oosthuizen is een leuke en gezellige dorpsclub waar sport en plezier samenkomen. Wij zijn er trots op dat wij onze leden en onze gasten steeds weer kunnen ontvangen op ons mooie complex.

Een mooi complex met goede faciliteiten, enthousiaste trainers en een gezellige kantine kost natuurlijk (veel) geld. Dankzij onze trouwe sponsoren, onze contributieopbrengst en enkele andere bronnen kunnen wij veel realiseren, maar wij moeten op zoek blijven naar extra inkomsten om onze club levensvatbaar en vooral ook toekomstbestendig te houden. De komende periode willen wij een aantal investeringen doen om onze accommodatie verder te verduurzamen. Naast de reeds aanwezige zonnepanelen, staan nu dubbele beglazing in onze kantine en ledverlichting op de velden hoog op ons verlanglijstje.

Dergelijke investeringen kosten veel geld. Daarom zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om extra middelen voor de club te genereren. Een initiatief waarmee wij geld voor de club willen inzamelen is een sportveiling. Op deze veiling (21 april 2018) willen wij “dingen” veilen die kosteloos worden ingebracht en waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van de club. Geen gebruikte goederen, maar bruikbare zaken. Het hoeft niet om grote dingen te gaan, want met een aantal kleinere zaken kunnen wij een mooi pakket samenstellen. Als er bijvoorbeeld drie mensen een fles wijn beschikbaar stellen, maken wij daar bijvoorbeeld een mooi wijnpakket van.

Om het idee verder te verduidelijken nog een paar voorbeelden van zaken die ingebracht kunnen worden en die we kunnen veilen:

• Een barbecue voor 10 personen bij jou thuis.
  • Een schilder biedt aan om de voordeur te komen schilderen.
  • Je biedt aan op gedurende 1 jaar wekelijks een auto te wassen.
  • Een kappersbon voor één jaar gratis knippen voor één persoon.
  • Eén kuub brandhout.
  • 2 kratten bier.
  • Een sjoelbak.
  • Een kilo kaas
  • Een vlees- of visbon
  • Et cetera

Graag horen wij van u of u iets beschikbaar wilt stellen aan onze club, waarmee we de sportveiling tot een succes kunnen maken en voor onze leden, sponsoren en gasten onze accommodatie weer een mooie impuls kunnen geven. Als u iets beschikbaar wilt stellen, mail dan uiterlijk 30 maart 2018 naar Arie Booij (a.booy@quicknet,nl) uw bijdrage. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw bijdrage op te halen.

De ingebracht zaken worden dan op 21 april geveild in de kantine van VV Oosthuizen. Iedereen is welkom en biedt dan hopelijk mee, waardoor wij onze wensen kunnen verwezenlijken. Samen met u hopen wij er dan een gezellige avond met een hapje en een drankje van te maken.

Wij hopen op uw bijdrage en zien u graag op de veiling op 21 april!

Bestuur VV Oosthuizen