Nieuwe samenstelling hoofdbestuur

Op de agenda van de Algemene Ledenvergadering van 25 september jl. stond het aftreden en niet herkiesbaar stellen van Gerard de Boer namens Technische (voetbal) Zaken. Wij danken Gerard hartelijk voor zijn inzet en ideeën gedurende de afgelopen jaren. Gelukkig hebben wij een waardige opvolger gevonden in André Jongejans die zijn ‘portefeuille’ overneemt en daar al voortvarend mee aan de slag is gegaan.

De samenstelling van het hoofdbestuur incl. de portefeuilleverdeling voor het seizoen 2017-2018 is:

• Voorzitter en Communicatie en PR – Eddie Aarse (dagelijks bestuur)
• Secretaris – Virginia Elzinga (dagelijks bestuur)
• Penningmeester en Sponsorzaken (Sponsorcommissie o.l.v. Albin Zwiers) – Michel Kochheim (dagelijks bestuur)
• Accommodatie Zaken en Kantinebeheer – Ron Kunst
• Voorzitter Jeugdbestuur en Vice-Voorzitter – Arie Booij
• Technische Voetbalzaken – André Jongejans

De ledenadministratie (geen bestuursfunctie) is in handen van Jeep Hamstra (hamstra.jeep@gmail.com) die tevens het 1e aanspreekpunt is voor de leiders van de Lagere Senioren.

Binnenkort publiceren wij een volledig overzicht van alle functies en taakomschrijvingen binnen onze vereniging zodat u altijd weet, bij wie u voor wat kunt zijn.

Zo werken we samen continu aan betere communicatie binnen onze vereniging. Samen staan we sterker!