Laatste Rebellen nieuws

Beste allemaal,

Als commissie van FC de Rebellen kunnen wij  terugkijken op een zeer geslaagd evenement.
De wedstrijd tussen FC de Rebellen en  “de Rebellen van VV Oosthuizen”  was zeer geslaagd en daarnaast ook super spannend
Dit evenement is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en vrijwilligers:

– Hoofd sponsoren: Noord Hollands Catering (NHC) en de SNS bank.
– Sub sponsoren: Danmel Transport- Woning inrichting aan huis- Plus Supermarkt- de Reclame Studio- Autobedrijf Fred Kooij- De Groot Reclame. Gomez Noord Holland, Camping de Eenhoorn Schardam en balsponsor RT Schilderwerken.
– Vrijwilligers: Wij willen de vele vrijwilligers bedanken voor jullie enorme inzet.
Denk hierbij onder andere aan: spelers, begeleiding, assistent-scheidsrechters,  fysio, ballenjongens, F-spelers,  verkeersregelaars, lotenverkopers, bewakers, spreekstal meester, tenten bouwers,  bediening kantine/kramen, gastvrouwen, fotografen, PR medewerkers, schoonmakers, onderhoud en alle overige ingezette vrijwilligers.

Dank, dank, dank!

Namens De Rebellen Commissie.

Andre Middelbeek, Jeep Hamstra, Jacko Borst, Dylan Draaijer en Nico Draaijer.