Het is bijna zover: FC de Rebellen bij Oosthuizen!

Het is bijna zover: de wedstrijd van FC de Rebellen tegen Oosthuizen op zaterdag 1 juli om 19:00 uur met aansluitend een feestavond! Er zal volop gelegenheid zijn om met de mannen van FC de Rebellen te praten en op de foto te gaan, onder het genot van een hapje en drankje. U komt toch ook?

De wedstrijd staat onder leiding van oud-topscheidsrechter Roelof Luinge en zal 2 x 30 minuten duren.
Er hebben wat wisselingen plaatsgevonden in de samenstelling van de selectie van FC de Rebellen, maar de namen zijn inmiddels bijna allemaal bekend.
De onderstaande spelers hebben toegezegd te zullen aantreden tegen v.v. Oosthuizen:

Wim Kieft (Ajax, PSV, Nederlands Elftal),
Andy van de Meijde (Internazionale, Everton, Ajax),
Ricky van der Bergh (Heracles, ADO Den Haag, Sparta),
Marcel Meeuwis (Feyenoord, Bor. M’Gladbach),
Glenn Helder (Arsenal, Benfica, Vitesse),
Regilio Vrede (Roda JC, Iraklis Saloniki),
Ken Leemans (KV Mechelen, Roda JC, VVV),
Gilles de Bilde (Anderlecht, PSV, Sheffield Wednesday),
Patrick Paauwe (PSV, Feijenoord, Borussia Monchengladbach),
Geert den Ouden (Excelsior, Djurgårdens IF, ADO),
Sjaak Polak (FC Twente, Sparta, Excelsior),
Dennis Gentenaar (NEC, Ajax, Bor. Dortmund),
Romano Denneboom (Heerenveen, NEC, FC Twente).

Het belooft dus een spektakel te worden! Zie ook de evenementenpagina op Facebook.  Of  op de website, waar ook een uitgebreide beschrijving van de spelers van FC de Rebellen is te vinden: www.vvoosthuizen.nl.

De mannen die het namens Oosthuizen mogen opnemen tegen FC de Rebellen hebben onlangs een gezamenlijke training afgewerkt. Ze hebben er zin in en kijken er naar uit! Kom ze aanmoedigen! Dit zijn de mannen van v.v. Oosthuizen: Van links naar rechts (zittend): Wouter de Lange, Sjoerd van der Tas, Gerard de Boer, Hans Frikkee. Van links naar rechts (staand): Patrick Hooyberg, Jeep Hamstra, André Jongejans, Arjan Koehoorn, Jeroen Slaghuis, Youri Bol, Arjan Bouwes, Alex Beers, Richard Boor, Niels Hoedjes, Tim Maas, Richard van der Ley, René Duim.