in de zomerstop tennissen?

Beste voetballer van V.V. Oosthuizen,

Wat doe jij tijdens de zomerstop? T.V. De Zeevangspelers nodigt jou en je team uit om lekker te komen tennissen voor een zeer scherpe prijs. We bieden je de mogelijkheid om voor slechts 55 Euro te tennissen van 1 juni t/m 31 augustus.

Voor dat bedrag krijg je ook een gratis tennisles, kun je op dinsdagavond meedoen aan de toss wedstrijden, en kun je meedoen aan diverse toernooien. Je krijgt bovendien een KNLTB pas zodat je altijd vrij kunt tennissen op het mooiste
tennispark van Noord-Holland. En na het tennissen is er altijd gezelligheid in onze kantine (je hoeft overigens geen bardiensten te draaien).

Kom dus gezellig tennissen en borrelen en ga fit het nieuwe voetbalseizoen in!

Samenvattend, voor 55 euro:

· Vrij tennissen op het mooiste tennispark van Noord-Holland
· Van 1 juni t/m 31 augustus aanstaande
· Een KNLTB pasje om de baan af te hangen
· Mee kunnen doen aan diverse toernooien (inschrijfgeld moet je nog wel betalen)
· Iedere dinsdagavond toss wedstrijden
· 1 gratis groepsles
· Geen bardiensten of overige verplichtingen
· Gezellige avonden aan de bar

Interesse? Schrijf je in op https://www.zeevangspelers.nl/lid-worden, of mail ledenadministratie@zeevangspelers.nl. Dan sturen we je meer informatie en een inschrijfformulier toe.