Haal je spelregelbewijs!

Waarom en voor wie?
Een spelregelbewijs maakt voetballers vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter.
Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor een sportiever spel.

In seizoen 2017/2018 moeten alle spelers (man en vrouw), die geboren zijn in 2000, het KNVB spelregelbewijs in bezit hebben voor september 2017.

Je krijgt automatisch een e-mail met de activatiebrief om deel te nemen aan Voetbalmasterz. Het examen haal je online.
Geen spelregelbewijs betekent geen wedstrijden spelen.
Tevens krijgt de club een boete krijgt als je niet speelgerechtigd bent vanwege het ontbreken van dit bewijs.

Let op: je krijgt deze brief op het e-mailadres wat bij vv Oosthuizen bekend is!

Voor de zekerheid kun je altijd je e-mailadres mailen aan ledenadministratie@vvoosthuizen.nl.
We zullen deze dan verwerken in de KNVB administratie en weet je zeker dat je een activatiebrief ontvangt.

Voor meer informatie zie https://www.voetbalmasterz.nl/